ICP-OES

Rabljena oprema ICP-OES. Induktivno skopljena plazma – optična emisija.

RABLJENA OPREMA – NAJVIŠJA KAKOVOST, NAJNIŽJA CENA!

Obiščite naš učni center za ICP spektroskopijo. Edini učni center v tem delu Evrope. Izvajamo izobraževanja za operaterje (v Slovenskem in Angleškem jeziku). Prav tako izvajamo izobraževanja na področju priprave vzorcev za izvajanje analiz.

Edino podjetje v Sloveniji, ki pomaga pri razvoju novih ICP instrumentov. Z podjetjem GBC razvijamo nove analizne metode, elektroniko in krmiljenje ter izvajamo servise po celotni Evropi za ICP analizne sisteme. Zaradi teh znanj instrumente tudi popravljamo za razliko od naše konkurence, ki izvaja le menjavo okvarjenih delov (vezja, komponente, napajalniki,…). Izvajamo celotne obnove elektronskih vezij, visokonapetostnih napajalnikov,  optike, generatorjev plazme,… Na vsa popravila damo garancijo in garantiramo delovanja v skladu z specifikacijami proizvajalca.

GBC Quantima ICP-OES spektrometer

quantima_large

Najnižja poraba argona in najnatančnejše meritve na sekvenčnem instrumentu. Garantirano več letno obratovanje brez dragih servisov. Najboljša ločljivost med vsemi instrumenti na tržišču (4 pm). Najugodnejši nov instrument v Sloveniji.

Avio 500 ICP-OES spektrometer

 

 

ICP-OES Analyzer SPECTRO GENESISICP-OES Analyzer SPECTRO GENESIS

SPECTRO ARCOS

 

ICP-OES Analyzer SPECTRO ARCOSICP-OES Analyzer SPECTRO ARCOS

 

 

AGILENT 700, 710, 720 VARIAN VISTA MPX PRO

varian vista

 

 

THERMO SCIENTIFIC iCAP 7000, 7200, 7400, 7600, 6000, 6300, 6500

 

 

 

KONTAKT

ALP-LAB, napredne tehnologije, d.o.o.

Vošnjakova ul. 12, 2250 Ptuj
tel.: +386 (0)41 569 371
email: info@alp-lab.si

web: www.alp-lab.si