CPI international

logo

Zastopamo proizvode enega največjih proizvajalcev nadomestnih delov za analitski inštrumentarij. Dobavljamo vso potrebno opremo za AAS, AAS-GF, ICP-OES, ICP-MS, GC…

 

Standardi za AAS in ICP

timthumb.php

Nudimo sledljive do NIST standarde (referenčne materiale): multielementarne, single elenent, po naročilu zmešane in preverjane prav tako pa namenske raztopine za validacijo in optimizacijo inštrumentov.Standardi so proizvedeni v skladu s standardom ISO 9001  in preiskušeni po ISO 15025.

Peak Performance™ so standardi najvišje kvalitete. Vsak standard je preverjen z NIST refernčnim materialom. Vsaka serija standardov je preverjena z ICP-MS (za certificirano vrednost in 68 ostalih elementov). Standardi imajo garantirano točnost +/- 0,3% v 17 mesečni življenski dobi.

 

Žarnice za AAS (votla cadoda).

AA_-_Lamps_-_Main_Image

Nudimo celotne spekter žarnic za vse tipe inštrumentov. Premera 1,5 inch za Varian, TJA, GBC… Premera 2 inch za Perkin Elmer inštrumente. Dolga življenska doba in garancija (2 leti ali 5000 mAh). Najvišja kvaliteta proizvedena v ZDA.

 

Grafitni deli za AAS

AA_-_Graphite_-_Main_Image

Nudimo grafitne kivete, konektorje in ostale potrečšcine za vse večje proizvajalce AAS-GF inštrumentov (Perkin Elmer, Varian, GBC, ATI/Unicam, Hitachi….) Naše stranke potrjujrjo tudi do 1500 analiz z eno kiveto.

 

Cevi za peristaltične črpalke

tube.php

Nudimo vse vrste cevi za peristaltične črpalke. Preiskušena inertnost pri najzahtevnejših meritvah. Na razpolago so različni materiali, debeline in dolžine. Za praktično vse tipe inštrumentov. Garantirano najvišja kakovost in ugodna cena.

 

Steklovina za ICP

ICPICP-MS_-_Glassware_-_Main_IMage

Nudimo steklovino za vse vrste ICP inštrumentarija. Podjetje CPI je bil proizvajalec steklovine za Varian. Zagotavljamo najvišjo kvaliteto steklovine (nebulizatorji, spray chamber, torch – bakla…). Proizvedeno v ZDA iz kvarčnega stekla in ajvišje kvalitete po najugodnejših cenah. Dobavimo lahko steklovino za vse tipe inštrumentov: Perkin Elmer (Optima Series, Elan Series, NexION series, Plasma Series), Agilent (4500 Series, 7500 Series, 7700 Series), Thermo (iCAP Series, X-Series), Spectro, Varian, TJA, Leeman/Teledyne, VG Elemental, Finnigan, ARL, Jobin Yvon/Horiba.

 

Dodatna oprema za ICP in ICP-MS

 

 

cones.phpnebulizator.php

Nudimo vso dodatno opremo za ICP in ICP-MS. Nebulizatorje, stožce, specialno steklovino, rezervne dele, elektroniko…