Rekorderji

Za sledenje procesnih parametrov vam v našem podjetju ponujamo celoten nabor brez-papirnih rekorderjev. Z našimi rekorderji lahko podatke prenašate kar z USB ključem ali pa preko serijske povezave na računalnik. Ponujamo tudi tiskalnike s katerimi si lahko rezultate izpišete neposredno na papir. Naš asortima obsega inštrumente z barvnimi ali monokromatskimi zasloni.

 

KH200B-D je brezpapirni rekorder z modrim LCD monokromatskim zaslonom. Velikost inštrumenta je 160x80x105 mm. Rekorder karakterizira napredna SMT tehnologija, modularna struktura in univerzalna uporabnost. Rekorder ima maksimalno 16-kanalni zapis podatkov, ki jih hrani na internih 8 MB spomina, hkrati pa omogoča preno podatkov direktno na USB-ključek. Ponujamo tudi velik nabor temperaturnih sond in drugih senzorjev. Za več podatkov pa si oglejte naš spletni katalog.

Katalog si lahko ogledate na spodnji povezavi (za ogled potrebujete Adobe Reader):

KH200B-D katalog izdelkov.pdf

 

KH200B-F je mini ekonomični brezpapirni rekorder z modrim monokromatskim LCD zaslonom. Velikost inštrumenta je 72x72x105 mm. Rekorder karakterizira napredna SMT tehnologija, modularna struktura in univerzalna uporabnost. Rekorderima maksimalno 4-kanalnizapis podatkov, ki jih hrani na internih 2 MB spomina, hkrati pa omogoča tudi prenos podatkov direktno na USB-ključek. Ponujamo tudi velik nabor temperaturnih sond in drugih senzorjev. Za več podatkov pa si oglejte naš spletni katalog.

Katalog si lahko ogledate na spodnji povezavi (za ogled potrebujete Adobe Reader):

KH200B-F katalog izdelkov.pdf

 

KH300AG je brezpapirni rekorder z barvnim LCD zaslonom. Velikost inštrumenta je 96x96x85 mm. Rekorder karakterizira napredna SMT tehnologija, modularna struktura in univerzalna uporabnost. Rekorder ima maksimalno 6-kanalni zapis podatkov, ki jih hrani na internih 8 MB spomina, hkrati pa omogoča prenos podatkov direktno na USB-ključek. Ponujamo tudi velik nabor temperaturnih sond in drugih senzorjev. Za več podatkov pa si oglejte naš spletni katalog.

Katalog si lahko ogledate na spodnji povezavi (za ogled potrebujete Adobe Reader):

KH300AG katalog izdelkov.pdf

 

KH300B je brezpapirni rekorder z modrim LCD monokromatskim zaslonom. Velikost inštrumenta je 144x144x180 mm. Rekorder karakterizira napredna SMT tehnologija, modularna struktura in univerzalna uporabnost. Rekorder ima maksimalno 16-kanalni zapis podatkov, ki jih hrani na internih 8 MB spomina, hkrati pa omogoča prenos podatkov direktno na USB-ključek. Ponujamo tudi velik nabor temperaturnih sond in drugih senzorjev. Za več podatkov pa si oglejte naš spletni katalog.

Katalog si lahko ogledate na spodnji povezavi (za ogled potrebujete Adobe Reader):

KH300B katalog izdelkov.pdf

 

KH300G je brezpapirni rekorder z barvnim LCD zaslonom. Velikost inštrumenta je 144x144x180 mm. Rekorder karakterizira napredna SMT tehnologija, modularna struktura in univerzalna uporabnost. Rekorder ima maksimalno 16-kanalni zapis podatkov, ki jih hrani na internih 8 MB spomina, hkrati pa omogoča prenos podatkov direktno na USB-ključek. Ponujamo tudi velik nabor temperaturnih sond in drugih senzorjev. Za več podatkov pa si oglejte naš spletni katalog.

Katalog si lahko ogledate na spodnji povezavi (za ogled potrebujete Adobe Reader):

KH300G katalog izdelkov.pdf

 

KH400 je brezpapirni rekorder z barvnim LCD zaslonom. Velikost inštrumenta je 288x288x280 mm. Rekorder karakterizira napredna SMT tehnologija, modularna struktura in univerzalna uporabnost. Rekorder ima maksimalno 40-kanalni zapis podatkov, ki jih hrani na internih 64 MB spomina, hkrati pa omogoča prenos podatkov direktno na USB-ključek. Ponujamo tudi velik nabor temperaturnih sond in drugih senzorjev. Za več podatkov o tem izdelku pa nas prosimo kontaktirajte.